Acasa
Company
Services
Solutions
Contact

S MORENI PARC INDUSTRIAL SA

Consiliul Judetean Dambovita

Despre noi

1. Bine ati venit

 Parcul Industrial Moreni a fost infiintat in anul 2002 si reprezinta o

structura de afaceri in care se desfasoara activitati economice de

productie industriala si servicii, intr-un regim de facilitati specifice in

vederea valorificarii potentialului uman si material al zonei.

Beneficiar al proiectului Lucrari de Modernizare a Infrastructurii de Afaceri, implementat de catre Consiliul Judetean Dambovita, Parcul Industrial este administrat de S. Moreni Parc Industrial SA, societate comerciala pe actiuni, cu personalitate juridica, infiintata in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului Nr. 65/2001.

Parcul reprezinta din 2015 o si mai atractiva oportunitate de afaceri pentru parteneri, prin facilitatile si serviciile de cea mai buna calitate pe care le ofera.

MORENI PARC INDUSTRIAL SA este amplasat in judetul Dambovita, in zona de est a Municipiului Moreni, oras cu vechi traditii industriale, avand o suprafata totala de 252 266 mp din care 32 683 mp suprafata construita.

   

MORENI PARC INDUSTRIAL ofera pe baza de contracte economice (locatiune, concesiune sau superficie) :

            Hale industriale

            Spatii administrative

            Depozite acoperite

            Depozite in aer liber

            Greenfield 5,8 ha

In prezent activitatile desfasurate in parc sunt diversificate: de la confectii matrite si piese finite pentru industria de automobile, mentenanta echipamente specifice activitatilor de foraj, reparatii utilaje petroliere, fabricarea de mobilier, reparatii motoare electrice, confectii metalice la construirea barcilor de agrement si a confectiilor textile.

 

Acasa

11.06.2010

Infrastructura Societatii MORENI PARC INDUSTRIAL a fost reabilitata in cadrul unui proiect prin Programul Operational Regional Axa 4.1.

Noutati

09.01.2014

S-a finalizat constructia unei hale de productie, obiectivul industrial avand o valoare de 947 761 lei si -au creat astfel 180 de locuri de munca.

RO

ENGL

Anunțuri

Selectie membrii  C.A.

Model CV editabil